eur:
393.87
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
LEIPZIG, GERMANY - SEPTEMBER 14: Goalkeeper Peter Gulacsi of Leipzig throws the ball during the Bundesliga match between RB Leipzig and FC Bayern MĂźnchen at Red Bull Arena on September 14, 2019 in Leipzermanh. (Photo boto by Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)
Nyitókép: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Gulácsinak is köszönhetően nyert az RB Leipzig Londonban

A nagyszerűen védő Gulácsi Péter oroszlánrészt vállalt abban, hogy az RB Leipzig Londonban 1-0-ra nyerni tudott a Tottenham ellen a labdarúgó BL nyolcaddöntőjében. A másik mérkőzésen az Atalanta 4-1-re megverte a Valenciát.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. Másfél perc alatt három helyzete is akadt a lipcseieknek, csak Hugo Llorison, a világbajnok francia kapuson múlt, hogy nem került hátrányba a Spurs.

ATALANTA–VALENCIA 0-0. Az olaszoknál Djimsiti az utolsó pillanatban megkérült, Gasperini cserélni kényszerült, Caldara játszik.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. Gulácsi Péternek is megvan az első bravúrja, Bergwijn csavarását védte vetődve.

ATALANTA–VALENCIA 0-0. Domenech óriási védéssel mentette meg a vendégeket, Pašalić a felső sarkot vette célba, de a kapus hárítani tudott.

ATALANTA–VALENCIA 1-0. Vezetnek az olaszok, mégpedig egy olyan játékos góljával, akinek nem kifejezetten a góllövés az erőssége. A holland Hans Hateboer juttatta előnybe a bergamóiakat, ez az Atalanta történek első gólja a BL egyenes kieséses szakaszában.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. A vendég németek mezőnyfölényben játszanak, gól nélkül.

ATALANTA–VALENCIA 1-0. Ferran Torres majdnem kiegyenlített, de csak majdnem. A kapufát találta el.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. Az első tíz percben húsz lövéssel kísérletezett az RB Leipzig, de az elmúlt percekben kicsit lassított a tempón.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. Werner hét méterről, ziccerből lőtt, Hugo Lloris ezt is megfogta.

ATALANTA–VALENCIA 2-0. Megvan a bergamóiak második gólja is, a szlovén Josip Iličić szerezte. Tizenhét méterről, középről lőtte a kapu felső részébe.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. Félidő.

ATALANTA–VALENCIA 2-0. Félidő.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-0. Lucas Moura továbbtolt labdáját szépen védte Gulácsi Péter.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-1. Büntetőhöz jutott a lipcsei csapat, Lainerrel szemben vitathatatlanul szabálytalankodott Ben Davies. Timo Werner laposan a job alsaó sarokba vágta a labdát. Hugo Lloris jó irányba vetődött, de túl erős volt ahhoz a lövés, hogy hárítsa.

ATALANTA–VALENCIA 3-0. Szinte ugyanabban a percben az Atalanta is gólt szerzett, a svájci Remo Freuler bombázott a kapuba.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-1. Schick, a cseh csatár növelhette volna az előny, tizenkét méterről a kapu bal oldala felé lőtt, Hugo Lloris világbajnokhoz méltón védett.

ATALANTA–VALENCIA 4-0. Lehet, hogy a továbbjutás is eldőlt? Lehet, hogy az Atalanta a negyeddöntő első „biztos” résztvevője. Az első gólt is szerző Hans Hateboer rúgott még egyet.

ATALANTA–VALENCIA 4-1. Gyenyisz Cserisev gólja (kicsit) visszahozta a párharcba a Valenciát.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-1. Újabb, talán az eddigi legnagyobb Gulácsi-bravúr. Lo Celso a jobb sarokba tartó labdáját ütötte a kapufára.

TOTTENHAM HOTSPUR–RB LEIPZIG 0-1. Vége.

ATALANTA–VALENCIA 4-1. Vége.

Visszavágók két hét múlva.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×