eur:
394.33
usd:
370.17
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Luzern, 2018. július 9.Baji Balázs (b) és az amerikai Jarret Eaton a férfi 110 m gátfutás döntőjében a luzerni nemzetközi atlétikai versenyen 2018. július 9-én. Baji aranyérmet nyert. (MTI/EPA/Urs Flüeler)
Nyitókép: MTI/EPA/Urs Flüeler

Nagyon kemény időszak után tért vissza Baji Balázs

 A 30 éves gátfutónak a térdét és combját is műteni kellett, majd felépülését csonthártyagyulladás hátráltatta.

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) szombati fedettpályás versenyén tért vissza egyéves kihagyás után Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó. A 30 éves versenyzőnek a térdét és combját is műteni kellett, majd felépülését csonthártyagyulladás hátráltatta. A BOK Csarnokban megrendezett viadalon 7.91 másodperces idővel nyerte meg futamát 60 gáton, ami összessítésben is a legjobb eredmény volt.

"Elégedett vagyok, végre visszajöttek a régi versenyzői érzések, ez már nagyon hiányzott nekem"

- mondta a Honvéd közösségi oldalán.

"Az időmmel sincs gondom, lehetett volna jobb is, rosszabb is, de most egyáltalán nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy egy év kihagyás után ismét pályán vagyok, és elmondhatom magamról: visszatértem!" - tette hozzá.

A jövő hétvégén a fedettpályás ob-n induló Baji korábban közölte, célja a fedettpályás idény után a 13.32 másodperces olimpiai szint teljesítése 110 méter gáton.

A budapesti verseny első napján a fedettpályán 2018-ban világbajnok Márton Anita 18,70 méterrel nyerte a női súlylökést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×