eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hanga Ádám, a magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa a csapat edzésén Kolozsváron a kosárlabda Európa-bajnokság kezdete előtt egy nappal, 2017. augusztus 31-én. A 40. kontinenstornának Helsinki, Tel-Aviv, Kolozsvár és Isztambul ad otthont augusztus 31-től szeptember 17-ig. A C jelű csoportban a magyar, spanyol, horvát, a cseh, a montenegrói és a házigazda román gárda szerepel. A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Hanga Ádám volt az El Clasico legjobbja

A Barcelonát erősítő Hanga Ádám volt a mezőny legjobbja vasárnap a címvédő Real Madrid ellen 83-63-ra megnyert rangadón a spanyol férfi kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában.

A 7387 néző előtt rendezett slágermeccsen a 30 éves magyar légiós 26 perc alatt 10 pontot, 3 lepattanót és 2 gólpasszt gyűjtött, és 18-as összesített teljesítményindexével ő lett a mérkőzés legjobbja. A katalánok sikerükkel beérték a listavezető riválist, és szintén 12/3-as győzelmi mérleggel a tabella második helyén állnak.

"Sorozatban öt meccset nyertünk az Euroligában, és a Real elleni El Clasicón aratott siker is azt mutatja, hogy jó úton járunk" - nyilatkozta a válogatott kosaras. "Élvezem a játékot, ebben a szezonban irányítóként számít rám Svetislav Pesic mester, ami új kihívás és feladatkör."

A katalánok közönségkedvence a folytatásról azt mondta, az idény első trófeája a Spanyol Király Kupa lehet februárban, amelyet idén és tavaly is elhódítottak.

"Ez persze még messze van, de egyértelműen a kupa lebeg a szemünk előtt" - tette hozzá Hanga Ádám, akinek csapata a kontinentális elitet felvonultató Euroligában csak rosszabb kosárkülönbsége miatt harmadik az ugyancsak 13/3-as mutatóval álló Real Madrid és a török Efes Istanbul mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×