eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay.com

Meghalt a fiatal magyar labdarúgó

Huszonöt esztendősen vetett véget életének Molnár Tamás, a DVSC korábbi focistája.

"Tamásnak lelki problémája, volt, de úgy hittük, hogy sikerül megoldania a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott” - olvasható a szabolcsfociinfo.hu portálon.

Egykori csapata a DVSC is megemlékezett a tehetséges fiatalról, a klub honlapján ez olvasható:

"A Lokiban kezdett el futballozni, ahol végigjárta a korosztályokat. A tehetséges játékos a 2013/2014-es szezonban egy Mezőkövesd elleni Ligakupa-találkozón mutatkozott be a felnőttcsapatunkban.

Később Hajdúböszörményben és Cigándon is játszott, legutóbb a Dombrád labdarúgója volt."

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×