eur:
393.28
usd:
367.71
bux:
65939.07
2024. április 24. szerda György
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 21.Diego Maradona legendás argentin futballista a Horvátország – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában Nyizsnij Novgorodban 2018. június 21-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Tolsztoj nyelvén gratulált Maradona

A csapat a klub története során először megnyerte a fehérorosz labdarúgó-bajnokságot.

Az 59 esztendős korábbi klasszis játékos a klub tiszteletbeli elnökeként az Instagramon előbb spanyolul gratulált a játékosoknak, a szurkolóknak, valamint a klub minden munkatársának, majd oroszul is hozzátette: "gratulálok".

A Dinamo Breszt tavaly májusban jelentette be, hogy az 1986-ban világbajnok Maradona három évig lesz elnök, és feladata a "stratégiai fejlesztés", ám tevékenysége nagyrészt névleges maradt. Az argentin sztár "főállásban" hazájában az élvonalbeli Gimnasia y Esgrima La Plata vezetőedzője. A Breszt vasárnap, egy fordulóval a pontvadászat vége előtt biztosította elsőségét, lezárva a BATE Boriszov 13 éves sikersorozatát.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×