eur:
393.03
usd:
366.11
bux:
66841.8
2024. április 26. péntek Ervin
Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Kenderesi Tamás megszólalt

A 22 éves olimpiai bronzérmest a júliusi kvangdzsui világbajnokság idején a helyi hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg.

A magyar úszó a TV2 Tényeknek adott exkluzív interjút, amelyben elmesélte, mi is történt a dél-koreai szórakozóhelyen nyáron.

"Ez egy gyerekes fogadásból történő fenékre csapás volt, és ebből lett gyakorlatilag az, ami."

Hozzátette: az első egy hét nagyon megviselte, álmatlanul töltötte a napjait és hazaérkezve is furcsa érzés fogta el.

Kenderesi Tamást azzal gyanúsították, hogy egy szórakozóhelyen zaklatott egy 18 éves nőt a vizes-vb helyszínén. A 22 éves sportoló elismerte, hogy hozzáért a nő fenekéhez. A helyi ügyészség azt kérte magyar úszót 3 millió wonra (2542 dollár, 720 ezer forint) büntesse meg az ügyben. Mivel Kenderesi ennyi pénzt előre kifizetett, ezért elhagyhatta az országot, de csak a magyar csapat után.

Az ügy miatt a Magyar Úszó Szövetség írásbeli megrovásban részesítette Kenderesi Tamást, valamint szövetségi támogatását fél évre megvonta, utóbbi büntetést azonban fél évre felfüggesztette. A testület az úszó által elmondottakat, valamint a Koreai Köztársaságból megkapott hivatalos bírósági jegyzőkönyvben foglaltakat figyelembe véve megállapította, hogy Kenderesi Tamás egyrendbeli szándékos fegyelmi vétséget követett el, megsértvén a szervezet etikai szabályzatát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×