eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Fucsovics Márton az olasz Fabio Fognini ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában Londonban 2019. július 4-én.
Nyitókép: MTI/AP/Alastair Grant

Fucsovics is csapattag lett

Köves Gábor, a tenisz Davis Kupában szereplő magyar válogatott szakvezetője kijelölte az ukránok elleni csapatot.

A magyar szövetség (MTSZ) szerdai közleménye szerint Köves Gábor csapata a világcsoport osztályozóján a legerősebb összeállításban játszhat: a legmagasabban jegyzett magyar teniszező (64. a világranglistán) mellett ugyanis Balázs Attila (130.), Piros Zsombor (364.), Nagy Péter (602.) és Borsos Gábor (908.) is pályára léphet.

Az MTSZ jelezte: Piros szereplését megkérdőjelezi, hogy a héten Székesfehérváron zajló, 15 ezer dollár összdíjazású verseny páros küzdelmeiben bokasérülést szenvedett.

Az ukránok kapitánya Szerhij Sztahovszkij (147.), Ilija Marcsenko (430.), Eric Vanshelboim (717.) és Gyenyisz Molcsanov (páros 71.) játékára számít Budapesten.

Az összecsapást jövő szombaton és vasárnap a Sport11 sportközpontban rendezik meg, szombaton két egyéni, vasárnap pedig egy páros és két egyéni mérkőzés lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×