eur:
395.61
usd:
366.63
bux:
65620.68
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Belehúzott a Fehérvár, kettőt is igazolt

Zsóri Dániel és a szerb Danilo Pantic a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Az OTP Bank Ligában öt fordulót követően százszázalékos, így listavezető székesfehérvári együttes vasárnap honlapján közölte, hogy a Debrecentől megszerezték a 18 éves Zsóri játékjogát.

A nagyváradi születésű támadó február 16-án, a Ferencváros elleni hazai bajnoki találkozón a 81. percben csereként állt be élete első NB I-es mérkőzésére, majd a 93. percben, 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott, megszerezve csapatának a győzelmet. A találat szerepel a Puskás-díj idei tíz jelöltje között, Zsóri első magyar labdarúgóként került fel a listára.

A fehérváriak másik új szerzeménye, a 22 éves Pantic a Chelsea-től érkezett, és a londoniakkal kötött megállapodás értelmében a 2019-20-as szezonban kölcsönjátékosként szerepel a magyar együttesben.

A középpályást négy éve szerződtette az angol klub, amely eddig folyamatosan kölcsönadta őt. Pantic előbb Hollandiában játszott a Vitesse, majd az Excelsior csapatában, a legutóbbi két idényben pedig nevelőegyesületében, a belgrádi Partizanban szerepelt.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×