eur:
368.25
usd:
344.77
bux:
48155.68
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Twitter/mauroicardi

Mauro Icardi beperelte az Internazionalét

Az argentin játékos szerint sérült a méltósága, becsülete, jó hírneve, illetve személyes és szakmai megítélése. Pénzt akar, de ez csak a követelés fele.

Mauro Icardi beperelte klubját, az Internazionalét, amelytől másfél millió eurót követel, és azt, hogy vegyék vissza az első csapat keretébe.

Az olasz élvonal kétszeres gólkirálya szerint hátrányos megkülönböztetésben volt része az elmúlt hónapokban, mivel eltávolították a képét a milánói klub reklámkampányaiból, nem vehetett részt a taktikai megbeszéléseken, a csapatfotózáson és a csapatvacsorán, kizárták a közös csoportból az egyik csevegőprogramban, illetve a közös bemelegítés után az első kerettől külön kell edzenie, és a posztspecifikus gyakorlásokon sem lehet ott.

A beadvány szerint mindezzel sérült Icardi méltósága, becsülete, jó hírneve, illetve személyes és szakmai megítélése. A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap szerint a bírósági döntésre két-három hónapot kell várni az ügyben.

A klubvezetés és a játékos viszonya az év elején romlott meg, mivel elhúzódó tárgyalásokat folytattak a szerződése meghosszabbításáról, de nem született megegyezés. Icardit február közepén leváltották a csapatkapitányi posztról, és bár tavasszal még játszott a bajnoki meccseken, a nyári felkészülési találkozókon és a Serie A első fordulójában nem szerepelt az Inter keretében.

Szerződése 2021 nyaráig szól, de sajtóhírek szerint a Napoli és a Monaco is fizetett volna 65 millió eurót a nyári szünetben a megszerzéséért, ám az Internél mindkét ajánlatot visszautasították.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Rengeteg fahulladék végzi az égetőkben Magyarországon

Rengeteg fahulladék végzi az égetőkben Magyarországon

Évente körülbelül 43-59 ezer tonna fabútorhulladék keletkezik Magyarországon, azonban a kiterjedten működő bútorhulladék-feldolgozó rendszer hiányában ennek a nagy része égetőkben végzi – derül ki az IKEA friss tanulmányából. A vonatkozó közlemény alapján lenne igény a már nem használt bútorok fenntartható kezelésére, ugyanis a tanulmányhoz készült felmérés szerint a megkérdezettek többsége lecserélte valamelyik bútorát az elmúlt évben, és a válaszadók majdnem 8 százaléka a kommunális hulladék mellé tette ki a fölösleges holmit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×