eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin
Moszkva, 2018. június 27.A brazil Neymar, miután a brazilok 2-0-ra győztek a Szerbia – Brazília mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának harmadik fordulójában a moszkvai Szpartak Stadionban 2018. június 27-én. (MTI/EPA/Mahmúd Háled)
Nyitókép: Mahmúd Háled

Egy szurkoló beperelte Neymart

Épphogy ejtette a nemi erőszak ügyében ellene felhozott vádakat a bíróság, kiderült, újabb eljárással "találták meg" a brazil labdarúgót.

Nem mondható nyugodtnak a most a PSG-ben kötelékébe tartozó Neymar utóbbi néhány hónapja. Továbbra sem tudni, marad-e a párizsi egyesületnél, vagy visszatér a Barcelonához, vagy esetleg a Real Madridhoz igazol. Nemi erőszak ügyében is nyomoztak ellene, igaz, azokat a vádakat nemrég ejtették.

Most a Nemzeti Sport az ESPN információi alapján azt írta, hogy ismét beperelték, méghozzá az a szurkoló, akit még áprilisban, a PSG–Rennes kupadöntő után megütött. A mozdulat egy másik szurkoló videóján volt látható; tettéért Neymart három mérkőzésről el is tiltották.

Philippe Ohayon, a drukker ügyvédje a L'Équipe-nek elmondta, ügyfele azt követően döntött a per mellett, hogy találkoztak Neymar képviselőivel, ám a feleknek nem sikerült megállapodniuk.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×