eur:
392.81
usd:
368.02
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a gólját ünnepli a labdarúgó Bajnokok Ligája hatodik, utolsó fordulójában, a C csoportban játszott Crvena zvezda - Paris Saint-Germain mérkőzésen Belgrádban 2018. december 11-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

A Barcelona alelnöke megszólalt Neymar ügyében

Közölték, ők passzív szereplők, Neymar pedig nem érzi magát szerencsésnek.

Az FC Barcelona nem tárgyal Neymar szerződtetéséről, legalábbis erre utal Jordi Cardoner alelnök legutóbbi nyilatkozata.

"Nincs Neymar-ügy, ebben a történetben passzív szereplők vagyunk" - mondta Cardoner a spanyol TV3 csatornának.

"Nem érzi szerencsésnek magát Párizsban, de ezt a szituációt ott kell megoldani"

- tette hozzá a Barcelona alelnöke.

A nemzetközi sajtóban hetek óta téma, hogy a brazil támadó, aki 2017-ben világcsúcsot jelentő 222 millióért igazolt a Barcelonától a Paris Saint-Germainhez, visszatér a katalánokhoz. Július elején Leonardo Araújo, a PSG sportigazgatója azt mondta, a francia csapat nem zárkózik el Neymar távozásától, viszont két hét múlva Nasszer al-Kelaifi klubtulajdonos nevetségesnek nevezte a spanyolok ajánlatát.

Neymar, akinek szerződése 2022-ig szól Párizsban, nem jelent meg a csapat első edzésén július elején.

"A piac nyitva van, és még fogunk néhány játékost igazolni" - jelentette ki a hétvégén Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×