eur:
393.03
usd:
366.52
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa ünnepel, miután megszerezte a nyitógólt a Werder Bremen elleni mérkőzésen a labdarúgó Német Kupa elődöntőjében Brémában 2019. április 24-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Focke Strangmann

Még három játékossal erősítene Lewandowski

Lewandowski szerint egyedül Leroy Sané szerződtetése, amelyről hetek óta ír a nemzetközi sajtó, nem lenne megoldás.

Robert Lewandowski szerint további erősítésre van szükség a Bayern Münchennél. "Azt gondolom, hogy még három játékos kell nekünk" - jelentette ki a 30 éves csatár a Sport Bildnek.

A bajor labdarúgócsapat elsőszámú gólfelelőse már a Bayern amerikai túrája előtt további igazolásokat sürgetett, majd a Dortmunddal szemben 2-0-ra elvesztett Szuperkupa-meccs után is hasonlóan nyilatkozott.

Lewandowski szerint egyedül Leroy Sané szerződtetése nem lenne megoldás. "Szükségünk van, akkor is, ha Sané jön, további szélsőkre" - tette hozzá Lewandowski, aki 159 meccsen 128 gólt szerzett a Bayernben, s négyszer volt a Bundesliga gólkirálya.

A lengyel támadó szerint Arjen Robben, Franck Ribéry és a kolumbiai James Rodriguez távozásával ezen a poszton van a legnagyobb hiány.

"De jó lenne egy hatos számú játékos vagy egy támadó középpályás is"

- vélekedett.

A Bayern a nyáron két futballistát szerződtetett: a francia Lucas Hernandezt (Atletico Madrid) és Benjamin Pavard-t (Stuttgart), mindketten védők. Az továbbra is nyitott kérdés, hogy sikerül-e megszerezni a német válogatott, 23 éves Sanét a Manchester Citytől.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×