eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Az Atlético Madrid azt gondolja, kifogta az aranyhalat

Kieran Trippier a Matracosoknál folytatja: "Ezzel az igazolással egy fantasztikus és tapasztalt játékossal erősödtünk" - fogalmaz a klub.

Az Atlético Madrid megszerezte a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgóját, Kieran Trippiert.

A spanyol klub szerdai közleménye nem tér ki a jobb oldali védő vételárára, de brit médiaértesülések szerint 20 millió fontot fizetett a londoni csapatnak.

"Ezzel az igazolással egy fantasztikus és tapasztalt játékossal erősödtünk" - olvasható madridiak közleményében, amely kiemelte Trippier sokoldalúságát arra utalva, hogy a védelem közepén, vagy akár a középpályán is bevethető.

A 28 éves játékos alapembere volt a tavalyi világbajnokságon negyedik angol együttesnek, a horvátok ellen 2-1-re elveszített elődöntőben szabadrúgásból még gólt is szerzett,

míg az előző szezonban szintén meghatározó embere volt a Bajnokok Ligája-döntőig menetelő Tottenhamnek.

Az Atlético teljesen újjászervezi a védelmét, ugyanis nyáron már Trippier a harmadik érkező futballista ebbe az egységbe a brazil Felipe és Renan Lodi után.

A Matracosok azért erősítik a hátsó alakzatot, mert szerződésük lejártával elengedték a csapatkapitány Diego Godínt, továbbá Juanfrant és Filipe Luist, Lucas Hernandez pedig a német bajnoki címvédő Bayern Münchenhez távozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×