eur:
393.83
usd:
367.78
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Elkergette a fegyveres rablókat az Arsenal focistája - videó

Mesut Özilt és Sead Kolasinacot, az Arsenal két labdarúgóját késes rablók támadták meg Londonban, az esetnél egyik játékos sem sérült meg.

A londoni rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy csütörtökön 17 óra után rablási kísérlethez riasztották őket. A rendőrségi szóvivő elmondta: motoros rablók késsel fenyegetőztek és akartak kirabolni egy sofőrt, kísérletük azonban sikertelenül végződött. Az eset után a sofőr és társa egy étterembe ment, ahol vallomást tett a helyszínre érkező rendőröknek. Letartóztatás, előállítás nem történt az ügyben, melyben megkezdődött a vizsgálat.

A két sértett az Arsenal két játékosa, Mesut Özil, valamint a bosnyák válogatott Kolasinac volt.

A fekete Mercedest Özil vezette, míg a felvételeken az látszik, ahogy Kolasinac az autó mellett elkergeti az egyik, fején bukósisakot viselő, késsel hadonászó támadót. A lapok arról számoltak be, hogy az autó egy török étteremnél állt, amelynek alkalmazottai a játékosok segítségére siettek.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×