eur:
394.94
usd:
363.54
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Kijev, 2018. május 26.Gareth Bale, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután második gólját szerzi a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a kijevi Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/EPA/Armando Babani)
Nyitókép: MTI/EPA/Armando Baban

Bale jön Budapestre, de több walesi sztár hiányzik

Ryan Giggs walesi szövetségi kapitány kijelölte a horvátok és a magyarok elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre készülő 26 fős keretét, amelyben ott van Gareth Bale.

A szövetség honlapja szerint a walesiek csapatában helyet kapott a Real Madridban az utóbbi időben mellőzött Bale, ugyanakkor a Bajnokok Ligája döntőjében való érdekeltsége miatt a tottenhames Ben Davies és a liverpooli Ben Woodburn nem tagja a bő keretnek. Aaron Ramsey, aki a nyáron az Arsenaltól a Juventushoz távozik, sérülés miatt maradt ki.

"Két kemény idegenbeli mérkőzés vár ránk egy hosszú szezon végén.

Erős csapattal megyünk el edzőtáborozni, vannak játékosok, akik még klubkötelezettségeiknek tesznek eleget, de a lehető legjobban kell felkészülnünk az előttünk álló feladatokra" - jelentette ki Giggs.

A szigetországi együttes szerdától Portugáliában készül a soron következő Eb-selejtezőkre, a szövetségi kapitány jövő szerdán jelöli ki végleges keretét.

A walesi együttes - amely eddigi egyetlen selejtezőmérkőzésén 1-0-ra legyőzte a szlovákokat - június 8-án a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat otthonában szerepel Eszéken, majd három nappal később a magyar válogatott ellen lép pályára a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×