eur:
394.26
usd:
370.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Athén, 2018. október 12.Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a Nemzetek Ligájában játszott Görögország - Magyarország mérkőzésen az athéni Szpírosz Lúisz Olimpiai Stadionban 2018. október 12-én. (MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Hat újoncot hívott be Marco Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön 32 játékosból álló, hat újoncot magában foglaló bő keretet hirdetett a magyar labdarúgó-válogatott előtt álló két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

A behívott futballisták közül a debreceni Ferenczi János és Pávkovics Bence még sosem volt felnőtt kerettag, a dunaszerdahelyi Vida Krisztopher, az újpesti Zsótér Donát, továbbá a kispesti Gróf Dávid és Gazdag Dániel viszont a bő keretben már szerepelt. Vannak hosszabb kihagyás után visszatérő futballisták is Eppel Márton és Fiola Attila személyében.

A magyarok június 8-án Azerbajdzsánban lépnek pályára, majd három nappal később Wales együttesét fogadják a Groupama Arénában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×