eur:
394.5
usd:
363.59
bux:
65583.52
2024. március 19. kedd Bánk, József
Lille, 2016. június 22.Az ír Shane Long (b), valamint Salvatore Sirigu olasz kapus (j) és Leonardo Bonucci olasz csapatkapitány a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportja harmadik fordulójának Olaszország – Írország mérkőzésén a lille-i Pierre-Mauroy Stadionban 2016. június 22-én. (MTI/EPA/Shawn Thew)
Nyitókép: MTI/Shawn Thew

Premier League: történelmet írt a Southampton

Az angol bajnokság történetének leggyorsabb góljával egy pontot szerzett a bennmaradásért küzdő együttes a Watford vendégeként a 31. fordulóból elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésén.

A középkezdés után Craig Cathcart utolsó emberként előre akarta rúgni a labdát, de az őt megtámadó és előtte felugró Shane Longot találta el, aki lecsapott a labdára, majd a kimozduló hazai kapus felett a kapuba emelt, így 7.69 másodperc után vezetést szerzett. A hazaiak az utolsó percben egyenlítettek.

A régi rekordot 2000 óta Ledley King tartotta, aki a Tottenham Hotspur színeiben 9.9 másodperc alatt talált a Bradford kapujába.

A 33. fordulóból lejátszott találkozón a Bajnokok Ligájában elődöntős Tottenham nagyon megszenvedett a vendég Brightonnal, de a 89. percben a dán Christian Eriksen távoli lövésével megszerezte a győztes gólt, így megerősítette harmadik helyét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×