eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay.com

Nagy lépést tett a Ferencváros a bajnoki cím felé

Öt mérkőzése van hátra a 2018/2019-es pontvadászatból, és 8 ponttal vezet az NB I-ben.

Hozva a kötelezőt 2-1-re győzött - pedig 1-0-s vesztésre állt - a Ferencváros Mezőkövesden a magyar labdarúgó NB I 28. fordulójában, szombaton. Előnyét így 11 pontra növelte a csak később játszó Mol Vidi előtt, de már csak 5 mérkőzése van hátra, és könnyen lehet, hogy idő előtt bajnok lesz. A Vidi aztán késő este megtette a magáét, és 8 pontra szűkítette az ollót a két bajnokaspiráns között - ezzel gyakorlatilag lerázva az esetleges győzelemmel még az ezüstéremről is álmodó Újpestet.

A 2017-es aranyérmes Honvéd eközben - emberhátrányban - 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel, így nem került közelebb sem a hajdúságiakhoz, sem a dobogó alsó fokán tanyázó Újpesthez.

A Haladás 1-0-ra legyőzte a betegság által megtizedelt MTK-t, és már csak 4 pontra van a bentmaradást jelentő 10. helytől, mivel az előtte álló Kisvárda és Diósgyőr osztozkodtak a pontokon (1-1), a Kisvárda az utolsó pillanatokban egyenlített.

Még a Puskás Akadémia is kieshet, e héten a Paks ellen nem tudott nyerni (0-0).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×