eur:
393.45
usd:
367.72
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
A címvédő Babos Tímea (j) és partnere, a francia Kristina Mladenovic (b) a Barbora Krejcikova, Katerina Siniakova alkotta cseh kettős ellen játszott mérkőzésen a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri női tenisz-világbajnokság páros versenyének döntőjében 2018. október 28-án. Babosék 6-4, 7-5-re győztek.
Nyitókép: MTI/EPA/Wallace Woon

Taróczy Balázs: Babos Tímea párosban és vegyespárosban is Australian Opent nyerhet

A második fordulóig jutott az első számú magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton az évnyitó Grand Slamen, ami wimbledoni bajnokunk szerint rendben van. Taróczy Balázs a magyarok szereplését értékelte az Australian Openen.

Egy ilyen nehézségű viadalon, mint az Australian Open vagy bármely más Grand Slam, minden mérkőzésnek, minden fordulónak óriási jelentősége van. Még azt sem lehet mondani, hogy valakinek jó vagy rossz sorsolása van, mert mindenkinek nehéz, a világ összes jó játékosa játszik, mindenki ki van éhezve a nagy sikerre; úgyhogy az, hogy Fucsovics Márton kikapott a második fordulóban, teljesen elfogadható eredmény, annak ellenére is, hogy tavaly sikerült három fordulót mennie - értékelte a magyar teniszező teljesítményét az InfoRádiónak Taróczy Balázs wimbledoni bajnok.

"Már az első forduló is nagyon nehéz volt Albert Ramos ellen, a másodikban pedig egy nagyon-nagyon jó, fiatal horvát teniszező, Coric ellen játszott, és mondhatom, hogy papírforma-vereséget szenvedett,

bravúr lett volna, ha nyerni tud Marci"

- értékelt.

Babos Tímea viszont régi-új párospartnerével, a francia Kristina Mlacenoviccsal az oldalán sikeresen túljutott a női párosok első körén. Taróczy szerint ezzel megerősítették azt önmagukban is, hogy ők a verseny egyik esélyesei, nagyon könnyedén (6:3, 6:0) is sikerült nyerniük. "Kötelező győzelem volt" - szögezte le az egykori teniszező, aki szerint Babos Tímea Ausztráliában akár párosban, akár vegyespárosban Fucsoviccsal bajnok lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×