eur:
392.27
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Montenegró női kézilabda felkészülési mérkőzésen a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban 2018. szeptember 28-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Kiakadt a játékvezetésre Kim Rasmussen

A piros lapot hiányolta a horvátok elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen a női kézilabda-válogatott szakvezetője.

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem hagyta szó nélkül a horvátok elleni, hétfői mérkőzésen tapasztalt durva jeleneteket, amikor az ellenfél részéről kétszer is odanyúltak Kovacsics Anikó lövő kezére.

„Ez skandalum! Ez volt a legnagyobb bírói hiba, amit az utóbbi években láttam” – mondta a Nemzeti Sport Online beszámolója szerint a dán szakvezető.

„Ráadásul nem is egyszer, hanem kétszer szabálytalankodtak így Kovacsiccsal szemben. Ez egyértelmű piros lapos megmozdulás volt, nem tudnék mondani olyan esetet, amelyik jobban megérné a büntetést. Ha már az elsőt megfelelően szankcionálják, talán a második nem is történik meg.”

„A játékvezetők azért vannak itt, hogy megvédjék a játékosokat, márpedig egy ilyen durvaság könnyen egy karrier végét is jelentheti. Miért van ott a videobíró is, ha nem használják egy ilyen esetben?”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×