eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Belgrád, 2017. augusztus 18.Loic Nego, a Videoton játékosa a Partizan Beograd elleni mérkőzésen a labdarúgó Európa Liga selejtezői hatodik fordulójában, Belgrádban 2017. augusztus 17-én. (MTI/EPA/Koca Sulejmanovic)
Nyitókép: MTI/EPA/Koca Sulejmanovic

Egy kiváló játékosra már nem számíthat Marco Rossi

Loic Nego hiába kap magyar állampolgárságot, az MLSZ szerint nem lehet magyar válogatott.

Alig egy hónapja került nyilvánosságra, hogy Loic Nego, a Mol Vidi FC francia játékosa magyar állampolgár lesz, így felvetődött, hogy a több poszton is bevethető, gólerős futballista - aki 2013 óta játszik Magyarországon, és 2021-ig szerződés köti Székesfehérvárra - erőssége lehetne a magyar válogatottnak is. Csakhogy Nego 16 éves korától tagja volt a francia korosztályos nemzeti együtteseknek, így csak egyedi engedélyre számíthatna.

A Nemzeti Sport rákérdezett erre az MLSZ-nél, és a szövetség tájékoztatása szerint "kizárható, hogy a Mol Vidi középpályása magára öltse a címeres mezt. A francia futballista nem felel meg azoknak a feltételeknek, amely alapján az UEFA engedélyezné, hogy pályára lépjen egy másik válogatottban."

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×