eur:
393.88
usd:
364.83
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szocsi, 2018. június 15.A portugál Cristiano Ronaldo ünnepel harmadik gólja után az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának első fordulójában játszott Portugália - Spanyolország mérkőzésen a Fist Olimpiai Stadionban, Szocsiban 2018. június 15-én. A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Nyitókép: Ronald Wittek

Cristiano Ronaldo igent mondott a Juventusnak

Egyre közelebb a nyár legnagyobb futballbiznisze: Cristiano Ronaldo elfogadta a Juventus ajánlatát, és hírek szerint már orvosi vizsgálaton is átesett.

Cristiano Ronaldo már hetekkel ezelőtt rábólintott a Juventus ajánlatára, így a torinóiaknak már csak a Real Madriddal kell megegyezniük. Az olasz egyesület 100 millió eurót ajánlott, de a Real ennél több pénzt szeretne kapni legnagyobb sztárjáért – írja az AS.

A másik madridi sportlap, a Marca úgy tudja, hogy Florentino Perez, a Real elnöke hamarosan leül tárgyalni az ötszörös portugál aranylabdás ügynökével, Jorge Mendesszel, hogy megoldják a helyzetet.

A spanyol lapok szerint Ronaldo azt nehezményezte, hogy nem kapott magasabb fizetést, noha Perez ezt ígérte neki. A portugál 21 millió eurót keres évente, ez messze elmarad Lionel Messi 45 milliós barcelonai és Neymar 37 milliós párizsi szerződésétől. Ronaldo a Juventusnál 30 milliós fizetést kaphat évente.

A Juventus korábbi elnöke, Luciano Moggi közben azt mondta, hogy úgy tudja, az egyezség már megszületett, és Ronaldo átesett az orvosi vizsgálon is Münchenben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×