eur:
393.76
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Párizs, 2017. augusztus 4.Naszer al-Khelaifiki katari üzletember, a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklub elnök-vezérigazgatója (b) és a csapathoz újonnan átigazolt Neymar brazil labdarúgó fotózáson vesz részt a párizsi Parc des Princes stadionban 2017. augusztus 4-én. Neymar lett a futballtörténelem legdrágább játékosa, miután a Paris Saint-Germain 222 millió euróért (67,4 milliárd forintért)  megvásárolta a spanyol Barcelonától. (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson)
Nyitókép: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Hivatalos közleményt adott ki a Real Madrid a Neymar-üzletről

A TVE csatorna szerint 310 millió eurót ajánlott a spanyol klub a brazil csatárért, de a Real hivatalosan cáfolta az értesülést.

A spanyol közszolgálati csatorna információi szerint a Real Madrid 310 millió eurós ajánlatot adott a Paris Saint-Germainnek a brazil válogatottal a világbajnoki negyedöntőbe jutó Neymarért. A csatárt, akit tavaly 222 millió euróért vásároltak meg a párizsiak a Barcelonától, Florentino Perez, a Real elnöke már jó ideje a Bernabeu stadionba szeretné csábítani, egészen pontosan azóta, hogy a nagy hazai rivális elhalászta előle még 2013-ban.

A hírre hivatalos közleményt adott ki a Real Madrid, és azt állítja, hogy az információs téves, és a klub semmiféle ajánlatot nem tett sem a PSG-nek, sem a játékosnak. "A Real Madrid meglepődött, hogy a spanyol közszolgálati televízió teljesen téves információt hozott nyilvánosságra, ráadásul anélkül, hogy felvette volna a kapcsolatot az érintettekkel, és ellenőrizte volna az információ valóságtartalmát" - áll a közleményben.

A TVE egyébként úgy értesült, hogy Neymar hétéves szerződést kaphat, és évi 45 millió eurót kereshet.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×