eur:
394.53
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Hosszú Katinka, miután megnyerte a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság női 100 méteres vegyesúszásának döntőjét 2017. december 15-én.
Nyitókép: MTI

Hosszú Katinka elhagyta a sztárallűröket

Sokakat meglepett Hosszú Katinkára a franciaországi Canet-en-Roussillonban rendezett Mare Nostrum úszóverseny-sorozat első állomásán - írja a Bors.

A lap szerint mintha kicserélték volna a há­romszoros olimpiai bajnok úszót az edző-férjével, Shane Tusuppal való különválása óta. Válogatott-társait és a stábtagokat is meglepte, ahogy Hosszú Katinka viselkedett: mosolygósan, kedvesen vegyült a társakkal, mindenkihez volt egy-két kedves szava.

A viadalra egyedül érkezett, csupán masszőre kísérte el.

"Meglepett minket, milyen aranyos. Bár a decemberi rövidpályás Eb-n is kedves volt, ahová szintén Shane nélkül érkezett.

Nyoma sem volt már a tőle megszokott szükségtelen sztárallűröknek, öncélú mutogatásnak, arrogáns viselkedésnek.

De tudtuk, az nem ő, csak Tusup a ki­magasló eredmények mellett ezt is kiváltotta belőle. A társak sem neheztelnek rá, sőt örülnek, hogy visszakapták a barátnőjüket" – mondta egy Franciaországban tartózkodó edző, aki szakmai szemmel is figyelte az Iron Ladyt.

Hozzátette: a 200 méter vegyesen elért győzelme és a 400-on szerzett ezüstérme többet ér a három olimpiai aranynál.

"Óriá­si nyomás van Katinkán, hiszen nemcsak szakmai, hanem magánéleti krí­zisen is átmegy.

Emellett pedig irányítja a céget is. Hazarepül, hogy szülői értekezletet tartson, majd rohan tovább versenyezni, közben pedig edző nélkül tréningezik minden áldott nap. Erre csak a legnagyobb klasszisok képesek."

Hosszú Katinka legközelebb Barcelonában versenyez.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×