eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Váratlan fordulat: a sikeredzőnek nincs új szerződése Győrben

Váratlan fordulat: a sikeredzőnek nincs új szerződése Győrben

Újabb világsztárokat szerződtetett a BL-győztes győri kézilabdacsapat, de kiderült, hogy a klubbal három Bajnokok Ligáját nyerő spanyol sikeredzőnek, Ambros Martínnak még nem hosszabbították meg a nyáron lejáró szerződését.

Sztárigazolásokat jelentett be a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hétfőn, érkezik a francia kapus, Amandine Leynaud, a norvég Kari Brattset és Veronica Kristiansen, utóbbi elengedéséért a Nemzeti Sport értesülései szerint klubrekordot jelentő összeget kap jelenlegi együttese, a dán FC Midtjylland. 

„Veronica a világ egyik legjobb játékosa, így mindig tisztában voltunk azzal, hogy csak ideig-óráig tudjuk megtartani. Normális tárgyalást folytattunk a Győrrel, és jó üzletet kötöttünk, ez a legnagyobb átigazolási összeg a klub történetében”mondta Jakob Mölgaard Christensen, az FCM klubigazgatója.

A brazil Eduarda Amorim marad a csapatnál, viszont a dán Anne Mette Hansent, aki 2020-ig szóló szerződéssel rendelkezik a Győrnél, kölcsönadhatják a következő szezonra.

Az igazi érdekesség, hogy miközben gyakorlatilag kialakult a Győr jövő évi, bombaerős kerete,

az edző, Ambros Martín szerződése a nyáron lejár.

Az öt év alatt a csapatot négyszer BL-döntőig vezető, háromszor a trófeát is megnyerő szakember sorsáról még nincs információ.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×