eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A visszatéréséről beszélt Gyurta Dániel

A visszatéréséről beszélt Gyurta Dániel

Hosszabb kihagyása után az alapozó időszak elején tart Gyurta Dániel. Az olimpiai bajnok úszó azt még nem tudja, hogy mikor versenyezhet idén, a céljairól ugyanakkor beszélt az InfoRádiónak.

Az Újpest olimpiai bajnok mellúszója most ért haza Szingapúrból, ahol edzőtáborban volt, mint elmondta, egyelőre az alapozás elején járnak. Az elmúlt hónapokat javarészt pihenéssel töltötte, és csak most kezdett ismét kemény munkába.

"Jó volt ez az átmeneti időszak, de csak az eredmények fogják megmutatni, hogy mit csináltunk jól" - mondta Gyurta Dániel az InfoRádióban. Az idén az a terve, hogy minél gyorsabban visszatér az értékes és mindennapos edzésekhez. Utána lehet csak  elkezdeni gondolkodni azon, hogyan építsék fel az edzőjével versenyzését.

"Egyelőre itt még nem tartunk, vissza kell állnunk a lehető legstabilabb edzésmunkára. A gyorsasága nyilván függ attól is, hogy milyen fizikai és mentális állapotban vagyok. Az a 24 év alatt, mióta úszom, nem múlt el nyomtalanul, összegyűlt sok tapasztalat, és az edzettségem sem tűnt el" - mondta London olimpiai bajnoka, és úgy érzi, néhány hónap alatt visszarázódhat a munkába, és utána már tényleg lehet gondolkodni a versenyzésen is.

Egyelőre emiatt azt sem tudja még Gyurta, hogy a március végi debreceni országos bajnokságon indul-e.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×