eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Real Madrid-fölény az év csapatában

Real Madrid-fölény az év csapatában

Öt Real Madrid-játékos került be az elmúlt év csapatába az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján rendezett szavazáson.

A hagyományos év végi voksoláson rekordot jelentő 8 779 639 "kattintás" érkezett a kedvencekre, ez 1,6 millióval több, mint egy évvel korábban.

A legtöbb szavazat a Bajnokok Ligájában címvédő Real Madrid kapitányára, Sergio Ramosra érkezett, akit 588 315-en akartak az álomcsapatban látni. Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo 12. alkalommal kapott helyet a tizenegyben ahová, mellette még Marcelo, valamint a madridi középpálya tengelye, Toni Kroos és Luka Modric került be.

Újoncnak számít az együttesben Kevin de Bruyne és Eden Hazaard,

előbbi ráadásul az első Manchester City játékos, aki bekerült az év végi álomcsapatba.

Az Év csapata az UEFA szavazása alapján:

Real Madrid-fölény az év csapatában

Gianluigi Buffon (Juventus) - Daniel Alves (Paris Saint-Germain), Sergio Ramos (Real Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus), Marcelo (Real Madrid) - Kevin de Bruyne (Manchester City), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Eden Hazaard (Chelsea) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona)

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×