INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Hosszú Katinka csattanós válasza

Infostart
A sportpszichológus szerint nem szabad összekeverni a valóságot a sajtóban megjelenő képpel. Ráskó Eszter arról beszélt, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó hamarosan csattanós választ fog adni a kialakult helyzetre.

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2009 óta alkot egy párt, ezt azonban csak 2012-ben erősítették meg, majd 2013 augusztusában összeházasodtak.

A házaspár nemrégiben a sajtóban megjelent találgatásokra reagálva azt írta a Facebookon, hogy kapcsolatuk jelenleg nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, ennél többet viszont nem tudnak mondani.

Sós Csaba, a magyar úszó-válogatott szövetségi kapitánya a Digi Sportnak elmondta, őt csak Hosszú Katinka érdekli, Shane Tusup nem igazán.

A szövetségi kapitány nem tudja meghatározni Shane Tusup helyét a magyar úszósportban.

Sós Csaba hozzátette, sem most, sem később nem ajánl új edzőt Hosszú Katinkának. Mint mondta, ha az úszónő váltani szeretne, az a legjobb, ha maga találja meg, kivel szeretné folytatni a munkát.

Hosszú Katinka bajai nevelőedzője, Pass Ferenc fontos kérdésnek tartja, hogy ki lesz az Iron Lady új edzője.

Emellett Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke is támogatásáról biztosította a háromszoros olimpiai bajnokot.

Ráskó Eszter sportpszichológus szerint nem szabad összekeverni a valóságot a médiában látottakkal. A Digisportban arról beszélt, hogy szerinte a háromszoros olimpiai bajnok úszó hamarosan csattanós választ fog adni a kialakult helyzetre.


A címlapról ajánljuk