eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Hosszú Katinka mosolyogva ölelkezik férjével

Hosszú Katinka mosolyogva ölelkezik férjével

A közösségi média és a sajtó tele van Hosszú Katinkáék nehéz időszakban lévő házasságával. A probléma ugyanakkor az üzletet nem érinti: az Ironlady oldalon a webshop beléptető ikonján Katinka és Shane mosolyogva ölelkeznek.

Shane Tusup fotói eltűntek Hosszú Katinka közösségi oldaláról, az üzleti weblapon viszont nincs mosolyszünet: katinkahosszu.com.

Hosszú Katinka időközben hazaérkezett Budapestre, és az is kiderült, kivel utazott az Egyesült Államokba.

Hosszú Katinka december 29-én adta hírül közösségi oldalán, hogy házassága "nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×