eur:
392.84
usd:
363.69
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér
Bajba kerülhet a Barcelona

Bajba kerülhet a Barcelona

Az Atlético Madrid a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) fordult, mert álláspontja szerint az FC Barcelona szabálytalanul kezdett puhatolózásba Antoine Griezmann megszerzését illetően.

A fővárosiak azt nehezményezik - amiről tájékoztatták a FIFA-t -, hogy a katalán klub a beleegyezésük nélkül lépett kapcsolatba a francia támadóval.

A kapcsolatfelvételről már cikkezett a spanyol sajtó, Guillermo Amor, a Barcelona sportkapcsolatokért felelős igazgatója pedig vasárnap úgy nyilatkozott, hogy Josep Maria Bartomeu vélhetően megkereste Griezmann családját, egyben képviselőjét az esetleges klubváltásról.

"Az Atlético Madrid bepanaszolta a Barcelonát a klub, a játékos és a környezete közötti ismétlődő kapcsolatfelvétel miatt" - tájékoztatták a madridiak a brit hírügynökséget. Emlékeztettek arra, hogy Griezmann hosszú távú szerződéssel rendelkezik náluk - így velük is kapcsolatba kell lépni -, illetve az egyezkedés szerintük hatással lehet a mostani bajnokságra is, melyben jelenleg a Barcelona az éllovas, az Atlético pedig a második.

A Barcelona egyelőre nem kommentálta a madridi lépést, a FIFA ugyanakkor megerősítette a panasz beérkezését.

A francia támadó jelenlegi szerződése 2022 júniusáig szól, kivásárlási ára 100 millió euró (31,3 milliárd forint).

Címlapról ajánljuk
Oroszország-kutató: Vlagyimir Putyin már a 2030-ig tartó elképzeléseit vázolta

Oroszország-kutató: Vlagyimir Putyin már a 2030-ig tartó elképzeléseit vázolta

Vlagyimir Putyin orosz elnök szokásos évértékelő beszéde inkább a közelgő elnökválasztás előtti kampányesemény volt, amelynek hangulata sokkal kevésbé volt fenyegető a nyugati hatalmaknak, mint egy évvel korábban – értékelt Vigóczki Máté Oroszország-kutató
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Nagy a verseny a dolgozókért, ma már ők kérdeznek az interjúkon?

Nagy a verseny a dolgozókért, ma már ők kérdeznek az interjúkon?

Tíz évvel ezelőtt egy állásinterjú még úgy nézett ki, hogy a munkáltató interjúztatta a jelöltet, most sokszor előfordul – főleg a magasan képzett munkaerőnél –, hogy inkább az állásra jelentkező faggatja a munkaadót. Bár a hazai gazdaság lassulásával enyhült ez a trend, az továbbra is igen erősen jellemzi a hazai munkaerőpiacot – hangzott el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és PwC Magyarország által szervezett munkaerőpiaci konferencián. A jelenséget az is erősíti, hogy a cégek ma már nem egy lokális, hanem egy globális munkaerőpiacon versenyeznek a megfelelően képzett munkaerőért. Mivel ma már nagyon nehéz magas szintű szaktudással rendelkező szakembereket találniuk a cégeknek, így fontossá vált, hogy a vállalatok megfelelő mentoring rendszerrel rendelkezzenek a minőségi munkaerő kinevelésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×