eur:
389.69
usd:
364.57
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A PSG öt gólt szerzett és már továbbjutott

A PSG öt gólt szerzett és már továbbjutott

A PSG és a Bayern München már továbbjutott a tavaszi folytatásba a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. A Man United is már csak matematikailag eshet ki.

AS ROMA–CHELSEA FC 1-0: A BL ősz leggyorsabb eddigi góljával vezet máris az AS Roma. A 42. másodpercben Stephan El Shaarawy vágta a hálóba a labdát, több mint 20 méterről. 

MANCHESTER UNITED–SL BENFICA 0-0: Büntetőt lőhetett az angol csapat, ám a 18 éves Mile Svilar – aki alaposan benne volt a lisszaboni mérkőzésen csapata vereségében, miután belépett a labdával a gólvonal mögé – kivédte Anthony Martial lövését. 

CELTIC FC–BAYERN MÜNCHEN 0-1: A bajoroké az este mindössze második gólja, pedig túl járunk a félidők felén. Kingsley Coman a gólszerző, a gólpasszt a kapus, Sven Ulreich adta. Igaz, kellett hozzá a kollégája, Craig Gordon súlyos hibája is. 

SPORTING CP–JUVENTUS 1-0: Bruno César megszerezte a vezetést a portugáloknak. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 1-0: Közel félórát kibírtak a belgák a Parcban, de már vezet a PSG. Kylian Mbappé előkészítése után Marco Verratti a gólszerző. 

FC BASEL–CSZKA MOSZKVA 1-0: A nyolcból már öt pályán esett gól, Luca Zuffi révén került előnybe a svájci bajnok. 

AS ROMA–CHELSEA FC 2-0: Megduplázta az előnyt az olasz csapat, ismét El Shaarawy lőtte a gólt. 

ATLÉTICO MADRID–FC QARABAG 0-1: Spanyol gól a Metropolitanóban, mégis bomba meglepetés! Míchel, az azeriek spanyol légiósa talált a kapuba. 

MANCHESTER UNITED–SL BENFICA 1-0: Szegény Mile Svilar! Nemanja Matics, a korábbi Benfica-játékos távoli lövése után a labda a bal kapufáról kifelé pattant, de a vetődő kapus hátáról a hálóba jutott. Öngól, még hogyha a kapus nem is tehet róla. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 2-0: A félidő előtti utolsó mozzanat Neymar gólja volt. A bal oldalról indulva, látványos szóló végén csavart a kapu bal oldalába. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 3-0: Layvin Kurzawa fokozta a belgák kínjait, a PSG gyakorlatilag továbbjutott a tavaszi folytatásba, hacsak a Celtic nem fordít a Bayern ellen. A védő Neymar szabadrúgása után a kapufáról kipattanó labdát küldte a hálóba. 

ATLÉTICO MADRID–FC QARABAG 1-1: Kiegyenlített az Atléti, a gáhnai Thomas Partey a gólszerző. 

FC BASEL–CSZKA MOSZKVA 1-1: Az orosz csapat Alan Dzagojev révén egyenlített. 

AS ROMA–CHELSEA FC 3-0:  Ennyire pedig nem játszik rosszul a Chelsea… Az olaszok helyzetkihasználása ellenben szinte tökéletes. Diego Perotti gólja lassan a Chelsea történetének egyik legnagyobb BL-vereségét vetíti előre. 

CELTIC FC–BAYERN MÜNCHEN 1-1: Callum McGregor bevette Ulreich kapuját, egyenlítettek a skótok, a Bayern nem áll továbbjutásra.

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 4-0:Layvin Kurzawa  vajon szerzett-e már két gólt egy meccsen profi pályafutása során? Most igen. 

MANCHESTER UNITED–SL BENFICA 2-0: A nap második büntetője az Old Traffordon. Daley Blind belőtte. 

CELTIC FC–BAYERN MÜNCHEN 2-1: Immár megint továbbjutásra áll a Bayern, Javi Martínez gyorsan „visszaszerezte” a vezetést. 

FC BASEL–CSZKA MOSZKVA 1-2: Nyílt (lehet) a harc a második helyért a csoportban, a Manchester United mögött a Basel és a CSZKA Moszkva is egyelőre hat ponttal áll – ha így marad az eredmény. A nagyon fontos gólt Pontus Wernbloom lőtte.

SPORTING CP–JUVENTUS 1-1: A Juve legalább kiegyenlített, Gonzalo Higuaín megfogadta Allegri kritikáját, s a nemzetközi porondon is aktivizálja magát. 

PARIS SAINT-GERMAIN–RSC ANDERLECHT 5-0: Nagyon könnyen gólcsúccsal zárhatja a PSG idén a csoportkört, egyelőre 17-0 a gólkülönbsége. A gólszerző? Layvin Kurzawa!

A csoport: Manchester United–SL Benfica 2-0, FC Basel–CSZKA Moszkva 1-2.

A csoport állása: 1. Manchester United 12 pont, 2. FC Basel 6, 3. CSZKA Moszkva 6, 4. SL Benfica 0.

B csoport: Paris Saint-Germain–RSC Anderlecht 5-0, Celtic FC–Bayern München 1-2

A csoport állása: 1. PSG 12 pont, 2. Bayern München 9, 3. Celtic 3, 4. Anderlecht 0.

C csoport: AS Roma–Chelsea 3-0, Atlético Madrid–FC Qarabag 1-1

A csoport állása: 1. AS Roma 8 pont, 2. Chelsea FC 7, 3. Atlético Madrid 3, 4. FC Qarabag 2.

D csoport: Olympiakosz–Barcelona 0-0, Sporting CP–Juventus 1-1.

A csoport állása: 1. Barcelona 10 pont, 2. Juventus 7, 3. Sporting 4, 4. Olympiakosz 0.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×