eur:
394.74
usd:
370.78
bux:
65491.46
2024. április 19. péntek Emma

Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en

A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen.

QARABAG FC–ATLÉTICO MADRID 0-0: A spanyolok nem tudtak nyerni, s ez érzékeny veszteség a számukra a Chelsea elleni hazai vereség után.

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: Három perc kellett a franciáknak Brüsszelben a vezetés megszerzéséhez. Kylian Mbappé a gólszerző. 

CHELSEA FC–AS ROMA 1-0: Brazil játékos lőtt gólt brazil kapusnak. David Luiz a szebbik arcát mutatja, gyönyörű lövéssel győzte le válogatottbeli társát, Alisson Beckert. 

JUVENTUS FC–SPORTING CP 0-1: Újabb brazil gól, de ennek sem a szerző, sem a társai nem örülnek. Alex Sandróról a saját kapujába került a labda, vezetnek a portugálok Torinóban 

BAYERN MÜNCHEN–CELTIC FC 1-0: Robert Lewandowski fejesét még kivédte Craig Gordon, a skótok kapusa, de a kipattanó labdából Thomas Müller megszerezte a vezetést, a léc alá lőtt. 

BARCELONA–OLYMPIAKOSZ 1-0: Újabb öngól a csoportban, Dimitriosz Nikolauról került a labda a kapuba.

CSZKA MOSZKVA–FC BASEL 0-1: Albán válogatott gólja a BL-ben. A svájci válogatott Granit Xhaka testvére, Taulant Xhaka lőtt gólt. 

JUVENTUS FC–SPORTING CP 1-1: Miralem Pjanic góljával kiegyenlített a Juve.

BAYERN MÜNCHEN–CELTIC FC 2-0: Kingsley Coman elrobogott a bal oldalon, majd a beadása után Joshua Kimmich a tizenegyespont tájékáról gólt fejelt. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-0: Egy londoni kontra végén Morata lövése úgy pörgött fel a védője lábáról, hogy az Eden Hazar-nak lett gólpassz. A belga köszönte és belőtte. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-1: Rögtön szépítettek az olaszok, Kolarov szemtelen megkerülős cselt mutatott, aztán lőtt, a labda Christensent is érintve került a kapuba. 

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-2: Edinson Cavani növelte a franciák előnyét. Mbappé labdáját fejelte a kapuba. 

BAYERN MÜNCHEN–CELTIC FC 3-0:  Mats Hummels ritkán szerez gólt, de ma egy ilyen nap van. Ő is fejjel volt eredményes, Arjen Robben szöglete után. 

BARCELONA–OLYMPIAKOSZ 3-0: Gerard Piqué kiállítása miatt tíz emberrel játszik a Barcelona, de így is gólokkal jobb görög ellenfelénél. Előbb Lionel Messi, majd három perccel később Lucas Digne lőtt gólt. Az argentinnek ez volt a 100. gólja a Bajnokok Ligájában. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-2: Fazio a félvonal közeléből előre ívelt, Edin Dzeko pedig 14 méterről, kapásból, óriási gólt lőtt. 

SL BENFICA–MANCHESTER UNITED 0-1: Marcus Rashford előnyhöz juttatta a „vörös ördögöket”. Óriási kapushiba kellett hozzá. Mile Svilar követte el, aki e meccsen rekordot írt, 18 évesen és 52 naposan a BL-történelem legfiatalabb kapusa lett, Iker Casillas csúcsát megdöntve. 

CHELSEA FC–AS ROMA 2-3: Kolarov a balhátvéd helyéről lőtt szabadrúgása után Edin Dzeko a kapuba csúsztatta a labdát. 

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-3: A nagy hármas harmadik tagja is gólt szerzett, Mbappé és Cavani után Neymar is a kapuba talált. 

CHELSEA FC–AS ROMA 3-3:A csereként beállt Pedro beadása után Eden Hazard a földön álva megszerezte ritka fejes góljainak egyikét. 

JUVENTUS FC–SPORTING CP 2-1: Mario Mandzukic, aki már oly sokszor megmentette a Juventust, ezúttal is szerzett egy nagyon fontos találatot. 

ANDERLECHT–PARIS SAINT-GERMAIN 0-4: Ángel Di María gólja a PSG tizenkettedik gólja a 2017-es főtáblán. Kapott gól nélkül. 

CSZKA MOSZKVA–FC BASEL 0-2: Dimitri Oberlan eldöntötte a moszkvai mérkőzést. 

BARCELONA–OLYMPIAKOSZ 3-1: Az öngólos Dimitriosz Nikolaou bevette az ellenfél kapuját is. 

A csoport: SL Benfica–Manchester United 0-1, CSZKA Moszkva–FC Basel 0-2. A csoport állása: 1. Manchester United 9 pont, 2. FC Basel 6, 3. CSZKA Moszkva 3, 4. SL Benfica 0.

B csoport: Bayern München–Celtic FC 3-0, RSC Anderlecht–Paris Saint-Germain 0-4. A csoport állása: 1. PSG 9 pont, 2. Bayern München 6, 3. Celtic 3, 4. Anderlecht 0.

C csoport: Qarabag–Atlético Madrid 0-0, Chelsea FC–AS Roma 3-3. A csoport állása: 1. Chelsea 7 pont, 2. AS Roma 5, 3. Atlético Madrid 2, 4. Qarabag 1.

D csoport: FC Barcelona–Olympiakosz Pireusz 3-1, Juventus FC–Sporting CP 2-1. A csoport állása: 1. FC Barcelona 9 pont, 2. Juventus 6, 3. Sporting CP 3, 4. Olympiakosz 0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×