eur:
395.49
usd:
366.56
bux:
65613.08
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Szuper Levente leszidta a szapporói hősöket

Szuper Levente leszidta a szapporói hősöket

A Magyar Jégkorong Szövetség 90. születésnapján a szapporói hősök alkotta együttes 6-5-re legyőzte a hat finn világbajnokot felvonultató öregfiúk-csapatot.

Szélig Viktor szerint fantasztikus volt újra több ezer ember előtt szerepelni.

„Remek érzés volt újra a jégre lépni, olyan, mintha tegnap lett volna az utolsó alkalom, amikor ezek előtt a lelkes szurkolók előtt játszhattunk. Nem voltunk lámpalázasak, bár nem kispályás játékosok ellen szerepeltünk. Mindenki élvezte, hogy itt lehet.”

Hozzátette, hogy mindenki lazábban vette a találkozót, kivéve Szuper Leventét, aki már a bemelegítésen is leszidta a társakat, hogy nem elég komolyak. Ezt a kapus is elismerte.

„Amikor lekerül a sisakrostély, már nem tudom magam utána kontrollálni.

Mindig utáltam magam mögé nyúlni a korongért, ez most sem változott”

– mondta Szuper Levente.

A 37 éves játékos jól érezte magát újra a kapuban.

„Volt bennem egy egészséges drukk, mert az ilyen meccsek arról szólnak, hogy sok a nagy helyzetek, a kapusok sokszor kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe, de le a kalappal a srácok előtt, mert jól zártak, védekeztek, jöttek a blokkok is.”

Szuper Levente szerint megható, hogy a sportág itthoni hosszú történelmében komoly helyet foglal el a szapporói csapat, és hogy ismét együtt tudtak ünnepelni a szurkolókkal.

„Ez a kapcsolat köztünk és a szurkolók között egy életre szól, egy komoly kötelék, amelynek igyekszünk nap mint nap megfelelni, már nem a jégen, hanem azon kívül. Sokan a sportágban maradtunk, neveljük a gyerekeket, és azon dolgozunk, hogy a tanítványainknak is ilyen élményeik legyenek.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×