eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Zidane veri a mellét

Zidane veri a mellét

Zinedine Zidane, a címvédő Real Madrid vezetőedzője szerint csapata nagyszerű produkciót nyújtott kedden este Dortmundban, a labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában.

A spanyol együttes 3-1-re verte a német bajnokságban listavezető Borussiát, melyet ráadásul története során először tudott idegenben legyőzni.

"Remekül játszottunk az elejétől a végéig. Akár több gólt is szerezhettünk volna, a lehetőségeink megvoltak" - lelkendezett a francia tréner.

Zidane külön kiemelte a két gólszerző, a duplázó Cristiano Ronaldo, illetve Garreth Bale párosát, de a két sztár mellett többi futballistáját is csak dicsérni tudta.

"Kiválóan kezdtünk, az első félidő briliáns volt, megmutattuk az erőnket. A második játékrész elején ugyan voltak nehézségeink, de ezeken átlendültünk. Összességében tökéletes meccs volt" - jegyezte meg a tréner, akinek csapata a bajnokságban visszafogottabban kezdett, s hat forduló után hat pont a hátránya a nagy rivális, éllovas FC Barcelonával szemben.

A madridiak ezzel két meccs után hat ponttal vezetik a csoportjukat a Tottenham Hotspurrel karöltve, mely kedden Sallai Roland együttesét, a ciprusi APOEL Nicosiát győzte le idegenben 3-0-ra. A mindkét eddigi meccsén vesztes Dortmund viszont nehéz helyzetbe került.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×