eur:
392.38
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Először nyert a Real Madrid Dortmundban

A Real Madrid nyerni tudott a BL-játéknapon Dortmundban, ismét mindkét spanyol nyert, ellenben mindkét német kikapott. Az angolok továbbra is jól szerepelnek.

NAPOLI–FEYENOORD 1-0. Az este első gólját Lorenzo Insigne lőtte, san Paolo Stadionban.

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 0-0. Az első nagy helyzetet Dani Carvajal önzősködte el, de ne vegyük el Bürki érdemét sem, szépen védett. Két perccel később Cristiano Ronaldo beadása után az érkező Gareth Bale elől Lukasz Piszczek nagyot mentett. 

BESIKTAS–RB LEIPZIG 1-0. Gulácsi Péter gólt kapott Isztambulban, a holland Ryan Babel vette be a kapuját. 

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 0-0. A hazaiak helyzeténél Keylor Navasról Sergio Ramos kezére pattant a labda. Kuipers, a holland bíró úgy látta, a védő vétlen volt. 

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 0-1. Dani Carvajal beadása után Gareth Bale kapásból, tökéletes lövéssel vette be Bürki kapuját. A Real Madrid immár sorozatban a 38. BL-mérkőzésén szerzett gólt. 

SZPARTAK MOSZKVA–LIVERPOOL FC 1-0: A brazil Fernando, egy másik brazil, Coutinho szabályalansága után, szabadrúgásból az angolok kapujába csavarta a labdát. 

SEVILLA–NK MARIBOR 1-0: Nem meglepetés, hogy a spanyolok vezetnek, Wissam Ben Yedder talált a kapuba. 

SZPARTAK MOSZKVA–LIVERPOOL FC 1-1:  Philippe Coutinho kényszerítőzött Sadio Manéval, s megszerezte pályafutása első BL-gólját.

AS MONACO–FC PORTO 0-1: Vincent Aboubakar megszerezte a vezetést a tavaszi elődöntős ellen. 

APOEL–TOTTENHAM HOTSPUR 0-1: Harry Kane szeptemberben nagy formában játszik, ezt igazolta Cipruson is. Vezet a Spurs. 

SEVILLA–NK MARIBOR 2-0: A tunéziai származású francia csatár,  Wissam Ben Yedder  már a második góljánál tart a mai este. 

BESIKTAS–RB LEIPZIG 2-0: Anderson Talisca hat méterről, fejjel bevette Gulácsi Péter kapuját. Mind a két isztambuli gólszerző, Babel és a brazil Anderson is szerzett gólt az első fordulóban, Portóban is. 

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 0-1. Jarmolenko középre bólintotta a labdát, Varane nagy bravúrral húzta ki Aubameyang elől. 

NAPOLI–FEYENOORD 2-0. A belga Dries Mertens növelte a csapata előnyét, látványos lövéssel, Ghulan előkészítzése után.

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 0-2. Gareth Bale a bal oldalról küldött labdájánál Cristiano Ronaldo megelőzte a védőjét, s biztos lábbal vágta a labdát Bürki kapujába. A portugál góllal ünnepelte a 150. európai kupamérkőzését. 

MANCHESTER CITY–SAHTAR DONECK 1-0: Kevin De Bruyne labdát szerzett, passzolt, majd David Silvától visszakapta a labdát, majd 22 méterről gyönyörű lövést küldött a kapuba. 

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 1-2.  Castro beadása után Pierre-Emerick Aubameyang megelőzte Sergio Ramost és szépített. 

APOEL–TOTTENHAM HOTSPUR 0-2. Harry Kane lőtt még egyet, ez volt a tizedik gólja szeptemberben. 

APOEL–TOTTENHAM HOTSPUR 0-3.  Harry Kane újra, mesterhármas. A BBC a második után jelezte, mégg soha nem lőtt angol klub játékosa a BL-ben két meccsen négy gólt. Kane pedig már ötnél tart, nem egészen 180 perc alatt. 

NAPOLI–FEYENOORD 3-0: A hollandok kihagytak egy büntetőt Jens Toornstra révén, majd rá két percre José Maria Callejón bebiztosította a győzelmet a másik oldalon. 

AS MONACO–FC PORTO 0-2: Van még egy mai kétgólos, Vincent Aboubacar. Bajban a Monaco. 

BORUSSIA DORTMUND–REAL MADRID 1-3. Cristiano Ronaldo! A portugál lesről indult, de aztán már semmi sem gátolta meg abban, hogy a rövid sarokba vágja a labdát. 

SEVILLA FC–NK MARIBOR 3-0. Wissam Ben Yedder nagy napja, ő is eljutott a mesterhármasig. 

NAPOLI–FEYENOORD 3-1. Megszerezte a holland csapat az első gólját az őszi főtáblán, Sofyan Amrabat nevéhez fűződik.

MANCHESTER CITY–SAHTAR 2-0. Sergio Agüero kihagyott egy büntetőt, de mégis kétgólos az angol siker, raheem Sterling a gólszerző.

AS MONACO–FC PORTO 0-3. Miguel Layun teljessé teszi az este talán legnagyobb meglepetését. 

E csoport: Szpartak Moszkva–Liverpool 1-1, Sevilla–NK Maribor 3-0. A csoport állása: 1. Sevilla 4 pont, 2. Liverpool 2, 3. Szpartak 2, 4. Maribor 1.

F csoport: Manchester City–Sahtar Doneck 2-0, SSC Napoli–Feyenoord 3-1. A csoport állása: 1. Manchester City 6 pont, 2. Napoli 3, 3. Sahtar 3, 4. Feyenoord 0.

G csoport: AS Monaco–FC Porto 0-3, Besiktas–RB Leipzig 2-0. A csoport állása: 1. Besiktas 6 pont, 2. FC Porto 3, 3. RB Leipzig 1, 4. AS Monaco 1.

H csoport: APOEL–Tottenham Hotspur 0-3, Borussia Dortmund–Real Madrid 1-3.  A csoport állása: 1. Real Madrid, Tottenham 6 pont, 3. Dortmund 0, 4. APOEL 0

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×