eur:
368.80
usd:
344.03
bux:
48475.21
2023. június 7. szerda Róbert
A Ferrari könnyes üzenetet küldött Michael Schumachernek

A Ferrari könnyes üzenetet küldött Michael Schumachernek

Fennállása 70. évfordulóját ünnepelte a Ferrari, de az autógyártó megható videomontázsban üzent a síbaleset után lábadozó korábbi Forma-1-es pilótájának, a legeredményesebb versenyzőjének, Michael Schumachernek.

Alapításának hetvenedik évfordulóját ünnepli az idén a Ferrari, az Olasz Nagydíj idején különleges rendezvényeket is szerveztek, az igazi ceremónia azonban szombaton, Maranellóban és Fioranóban zajlott, ahol hatalmas Ferrari-fesztivált rendeztek. Ennek részeként videómontázzsal köszöntötték Michael Schumachert, aki hét világbajnoki címéből ötöt a Ferrarival nyert meg 2000 és 2004 között, valamint besegített az 1999-es konstruktőri világbajnokság megnyerésébe, és a csapat legsikeresebb versenyzője lett.

"Mindig is abban hittem, hogy

az embernek soha sem szabad feladnia,

és mindig folytatnia kell a küzdelmet, még akkor is, ha csak a legcsekélyebb esély van rá" – idézte Schumachert a film,  a végén pedig a #Keepfightingmichael felirattal üzent a versenyzőnek.

A hétszeres világbajnok még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta sem tudni, hogy milyen állapotban van, a család nem ad róla információt, de többször megjelent már, hogy minimális az esélye annak, hogy a fejsérülése után felgyógyuljon. 

Címlapról ajánljuk
Felmérhetetlen katasztrófa, 60-80 település, 40 ezer ember
helyszíni jelentés a gátszakadás után

"Felmérhetetlen katasztrófa, 60-80 település, 40 ezer ember"

Nova Kahovkából jobbára Mikolajev felé menekülnek az emberek a keddi gátszakadás után, a fogadó városban tartózkodó Lehel László szerint ma még nem is látszik, mekkora a baj, az ukránok szervezettsége és segítőkészsége azonban tompít a kialakult válsághelyzeten. Elértük a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet vezetőjét.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×