eur:
395.26
usd:
366.14
bux:
65422.86
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Ferrari könnyes üzenetet küldött Michael Schumachernek

A Ferrari könnyes üzenetet küldött Michael Schumachernek

Fennállása 70. évfordulóját ünnepelte a Ferrari, de az autógyártó megható videomontázsban üzent a síbaleset után lábadozó korábbi Forma-1-es pilótájának, a legeredményesebb versenyzőjének, Michael Schumachernek.

Alapításának hetvenedik évfordulóját ünnepli az idén a Ferrari, az Olasz Nagydíj idején különleges rendezvényeket is szerveztek, az igazi ceremónia azonban szombaton, Maranellóban és Fioranóban zajlott, ahol hatalmas Ferrari-fesztivált rendeztek. Ennek részeként videómontázzsal köszöntötték Michael Schumachert, aki hét világbajnoki címéből ötöt a Ferrarival nyert meg 2000 és 2004 között, valamint besegített az 1999-es konstruktőri világbajnokság megnyerésébe, és a csapat legsikeresebb versenyzője lett.

"Mindig is abban hittem, hogy

az embernek soha sem szabad feladnia,

és mindig folytatnia kell a küzdelmet, még akkor is, ha csak a legcsekélyebb esély van rá" – idézte Schumachert a film,  a végén pedig a #Keepfightingmichael felirattal üzent a versenyzőnek.

A hétszeres világbajnok még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta sem tudni, hogy milyen állapotban van, a család nem ad róla információt, de többször megjelent már, hogy minimális az esélye annak, hogy a fejsérülése után felgyógyuljon. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×