eur:
392.9
usd:
366.35
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Súlyos a helyzet: vírus miatt elmarad Görbiczék meccse

Súlyos a helyzet: vírus miatt elmarad Görbiczék meccse

Elmarad a címvédő Győr és a Vasas szombatra tervezett mérkőzése a női kézilabda-bajnokságban, ugyanis a hazaiaknál többen kórházba kerültek.

A BL-győztes győri csapat játékosai csoportos ételmérgezés gyanújával kerültek kórházba, így jelen állás szerint a szombati mérkőzés elmarad - közölte a Vasas honlapja.

A Győr is megerősítette, hogy későbbi időontban rendezik meg a találkozót.

„Felvettük a Vasas SC-vel és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a kapcsolatot, akik pozitív és segítőkész hozzáállását ezúton is köszönöm. Jelenleg is több játékosunk kórházi ellátásra szorul, nem kockáztathatjuk a továbbfertőzés veszélyét, valamint a játékosok egészségét, testi épségét. Fontos megjegyezni, hogy

valószínűleg vírusos fertőzés okozza a tüneteket,

de ennek pontos megállapítására csak későbbiekben kerülhet sor– közölte Bartha Csaba elnök.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×