eur:
394.64
usd:
370.74
bux:
66509.87
2024. április 16. kedd Csongor

US Open: Williams-Stephens elődöntő lesz

Venus Williams és Sloane Stephens is nyert a legjobb nyolc között az amerikai nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján, így a nőknél lesz egy amerikai elődöntő.

A korábbi világelső Williams remeklése nem meglepetés, mivel idén finálét játszott az Australian Openen és Wimbledonban is, ugyanakkor a 24 éves Stephens menetelése azért is váratlan, mert mindössze másodszor jutott négy közé Grand Slam-tornán. A US Openen pedig 2004 óta az első amerikai nő a Williams nővéreken kívül, aki elődöntőt játszhat.

A 37 esztendős Williams, aki 2000-ben és 2001-ben már győzött New Yorkban, Wimbledon kétszeres cseh bajnokát, Petra Kvitovát búcsúztatta három szoros játszmában úgy, hogy a harmadik, meccset eldöntő szett rövidítéssel ért véget. Stephens a 16. helyen kiemelt lett Anastasija Sevastovát szinte teljesen megegyező forgatókönyv szerint múlta felül.

A férfiaknál a spanyol Pablo Carreno és a dél-afrikai Kevin Anderson jutott négy közé, mindkettőjüknek első Grand Slam-elődöntőjük következik.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 14:48
×
×
×
×