eur:
393.74
usd:
368.47
bux:
66090.6
2024. április 24. szerda György
Szalai Ádám: le a kalappal a csapat előtt

Szalai Ádám: le a kalappal a csapat előtt

Elégedett volt a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményét a lettek ellen Bernd Storck szövetségi kapitány. A játékosok a közönség biztatását emelték ki a 3-1-re megnyert világbajnoki selejtező után.

Bernd Storck szerint a magyar futball számára is fontos volt a lettek elleni 3-1-es győzelem.

„Dicséret illeti a játékosokat. Nagy nyomás volt a csapaton és rajtam, de a játékosok igyekeztek bizonyítani. Jól kezdtünk, voltak helyzeteink, aztán rögzített szituációkból sikerült előnybe kerülnünk. Sajnos Korhut hibája után kizökkentettek minket, de a szünetben két-három góllal is vezethettünk volna. Összességében jól játszott a csapat, a játékosok megvalósították, amit elterveztünk. Minden egyes gólt megérdemeltek a játékosok.

Fontos volt ez a győzelem a magyar futball, a szurkolók számára, továbbra is így szeretnénk játszani”

- mondta a szövetségi kapitány.

A szakvezető szerint vasárnap a portugálok ellen nehéz lesz, ők a favoritok, de ígérte, hogy erős ellenfél lesz a magyar együttes.

A csütörtöki meccsen gólt szerzett, majd megsérült Szalai Ádám, egyelőre nem tudni, hogy játszhat-e vasárnap.

"Le a kalappal a fiúk előtt, attól függetlenül, hogy nem szabad túlértékelni a mérkőzést. A második félidőben voltak kisebb kihagyások a letámadásokban, labda nélküli játékban, de mindenképp pozitív volt az, ahogy ezt a mérkőzést elkezdtük, ahogy a visszatámadások mentek, ahogy uraltuk a játékot, ahogy fárasztottuk az ellenfelet. Van miben fejlődni, de tényleg jó mérkőzés volt sok pozitívummal” - mondta a csatár.

Szalai Ádám megköszönte a szurkolók biztatását, akik nagyszerű hangulatot teremtettek.

A vasárnapi találkozóról azt mondta: valószínűleg a portugálok fogják uralni a játékot, de bátor játékra és hasonló hozzáállásra lesz szükség.

Guzmics Richárd arról beszélt, hogy mindent beleadtak, és az első perctől megmutatták, hogy más eredmény nem születhet, csak magyar győzelem. Akár több góllal is nyerhetett volna a csapat - te

„A szurkolók bíztak bennünk, ezt köszönjük nekik. Szeretnénk visszaadni azt a szeretet, amit kaptunk. Nem szidtak minket, hanem végig buzdítottak”

- fejtette ki.

Hozzátette: ha ilyen elszántan küzdenek Portugália ellen, akkor jó eredményt érhetnek le. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×