eur:
394.67
usd:
372.15
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Visszatér Zlatan Ibrahimovic

Visszatér Zlatan Ibrahimovic

Visszatért a Manchester United labdarúgócsapatához Zlatan Ibrahimovic: a klasszis csatár egyéves szerződést kötött előző klubjával.

A svéd támadó április 20-án, az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntőn szenvedett térdszalagszakadást, majd klubja nem élt opciós jogával, nem hosszabbította meg szerződését.

A 35 éves Ibrahimovic - aki az elmúlt idényben 46 mérkőzésen 28 gólt szerzett - azóta a közösségi médiában fotókon és videókon adta a világ, valamint együttese tudtára, hogy jól halad a felépülése. A rehabilitációt egyébként az angol klub központjában végezte. A manchesteriek most hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy újabb egy évre szerződtették.

"Visszatértem, hogy befejezzem, amit elkezdtem" - nyilatkozta most Ibrahimovic, aki két, a vitrinéből még hiányzó fontos trófeáért száll harcba idén: az angol bajnoki címért és a Bajnokok Ligája-győzelemért.

Ibrahimovic új mezszámmal, 10-essel szerepel majd az új idényben, eddigi számát, a 9-est ugyanis már a nyáron 75 millió fontért (26,325 milliárd forintért) szerződtetett belga Romelu Lukaku viseli.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Elszabadulhat a bika az arany piacán

Elszabadulhat a bika az arany piacán

A Citigroup elemzői szerint az arany ára a következő 18 hónapban elérheti az unciánkénti 3000 dollárt, az előttünk álló ralit többek között a várható amerikai kamatcsökkentések táplálhatják, miközben a keresletet a központi bankok és kínai fogyasztók felőli aranyétvágy, valamint az aranyfedezetű alapokba történő beáramlás is erősíti - írta meg a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×