eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk

Mourinho ismét mélyen a zsebébe nyúlt

A Manchester United szerződtette Nemanja Maticot, az angol bajnok Chelsea labdarúgóját.

A szerb válogatott védekező középpályás három plusz egy évre szóló szerződést írt alá a Premier League-ben az elmúlt idényben hatodik, Európa Liga-győztes, ezzel Bajnokok Ligája-főtáblás MU-nál.

A váltást mindkét klub megerősítette hétfőn, ám az átigazolás további részleteit nem hozták nyilvánosságra. Brit sajtóértesülések szerint viszont

40 és 50 millió font (13,6 és 17 milliárd forint) közötti összegért váltott klubot

a 28 éves Matic.

"Nemanja egy Manchester United-játékos és egy José Mourinho-játékos. Minden benne van, amit elvárunk egy futballistától: hűség, következetesség, ambíció és csapatmunka" - méltatta régi-új játékosát José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője. A portugál szakember, aki korábban még a londoni klub szakvezetőjeként dolgozott együtt Maticcsal, hozzátette: biztos benne, hogy csapattársai és a szurkolók is kedvelni fogják a játékost.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×