eur:
392.53
usd:
366.02
bux:
66729.37
2024. április 25. csütörtök Márk
Még napokat kell várni a nagy Storck-döntésre

Még napokat kell várni a nagy Storck-döntésre

Csak a hét második felében, várhatóan csütörtökön hallgatja meg az MLSZ elnöksége Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát a az Andorra ellen elszenvedett 1-0-s vereségről.

Az andorrai vereség után Csányi Sándor MLSZ-elnök első felindulásában nem akart súlyos véleményt mondani a lelátón, csak annyit közölt, rettentően csalódott, de még túl friss az élmény, szüksége van pár napra, amíg véleményt mond. 

Storck előbb elismerte a felelősségét, majd nem ment el az M4 sportcsatorna stúdiójába interjút adni, mert időre van szüksége. Vasárnap a szövetség közleményt adott ki arról, hogy ezen a héten az elnökség meghallgatja a szövetségi kapitányt.

Storck azt mondta, hogy ő lesz az első, aki vállalja a felelősséget, tehát elképzelhető, hogy beadja a lemondását, de erről Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője nem akart beszélni a Magyar Nemzetnek. Azt mondta, ő nem tud erről, de persze a helyzet folyamatosan változhat. Annyi viszont már biztos, hogy a hét második felében fog leülni Storck az elnökséggel. A megbeszélést nem tervezték, de egy-egy szakasz után le szoktak ülni az aktuális kapitánnyal egyeztetni. Sipos annyit még elárult,

valószínűleg csütörtökön lesz ez a bizonyos találkozó,

melyen „az elmúlt időszakról” fog beszélni Bernd Storck.

A Népszava úgy tudja, hogy az éppen a napokban a dunaszerdahelyi kispadról felálló László Csabával már egyeztetett is az MLSZ. A lap megkereste a szakembert, aki annyit mondott, nem szeretne a dolgok elé menni.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×