INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 7. péntek
Ibolya

labdarúgás

mlsz

bernd storck

sipos jenő

Még napokat kell várni a nagy Storck-döntésre

Még napokat kell várni a nagy Storck-döntésre

InfoRádió

Csak a hét második felében, várhatóan csütörtökön hallgatja meg az MLSZ elnöksége Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát a az Andorra ellen elszenvedett 1-0-s vereségről.

Az andorrai vereség után Csányi Sándor MLSZ-elnök első felindulásában nem akart súlyos véleményt mondani a lelátón, csak annyit közölt, rettentően csalódott, de még túl friss az élmény, szüksége van pár napra, amíg véleményt mond. 

Storck előbb elismerte a felelősségét, majd nem ment el az M4 sportcsatorna stúdiójába interjút adni, mert időre van szüksége. Vasárnap a szövetség közleményt adott ki arról, hogy ezen a héten az elnökség meghallgatja a szövetségi kapitányt.

Storck azt mondta, hogy ő lesz az első, aki vállalja a felelősséget, tehát elképzelhető, hogy beadja a lemondását, de erről Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője nem akart beszélni a Magyar Nemzetnek. Azt mondta, ő nem tud erről, de persze a helyzet folyamatosan változhat. Annyi viszont már biztos, hogy a hét második felében fog leülni Storck az elnökséggel. A megbeszélést nem tervezték, de egy-egy szakasz után le szoktak ülni az aktuális kapitánnyal egyeztetni. Sipos annyit még elárult,

valószínűleg csütörtökön lesz ez a bizonyos találkozó,

melyen „az elmúlt időszakról” fog beszélni Bernd Storck.

A Népszava úgy tudja, hogy az éppen a napokban a dunaszerdahelyi kispadról felálló László Csabával már egyeztetett is az MLSZ. A lap megkereste a szakembert, aki annyit mondott, nem szeretne a dolgok elé menni.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018