eur:
393.15
usd:
366.94
bux:
66511.18
2024. április 25. csütörtök Márk

Bárány Attila: a vízilabda ünnepe lesz a Bajnokok Ligája hatos döntője

A vízilabda ünnepe lesz a Bajnokok Ligája hatos döntője - hangsúlyozta Bárány Attila, a rendező ZF Eger ügyvezetője a Margitszigeten csütörtöktől szombatig sorra kerülő torna szerdai sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, nagyon tisztelik a horvát Jug Dubrovnikot, amellyel csütörtökön az elődöntőbe jutásért mérkőznek, ugyanakkor úgy véli, a csapat készen áll a négy közé jutásra.

Kósz Zoltán, a másik magyar résztvevő, a bajnok Szolnoki Dózsa-Közgép kapusedzője, örül, hogy a két hazai csapat elkerülte egymást, s - mint hozzátette - bízik benne, hogy a döntőben fognak találkozni.

"A felkészülésünk nagyon jól sikerült, ezt jelzi, hogy egy remek Egert tudtunk legyőzni a bajnoki döntőben" - mondta.

Jesús Martín, a Barceloneta vezetőedzője kiemelte, nagyon elégedettek, hogy két hazai rendezés után a budapesti végjátékig is eljutottak, ugyanakkor hangsúlyozta, csütörtökön nehéz mérkőzés vár rájuk a Szolnok ellen.

Vjekoslav Kobescak, a Jug Dubrovnik trénere azt mondta, egyelőre az első, Eger elleni találkozóra koncentrálnak, amely rendkívül keménynek ígérkezik. Hozzátette, mind a hat csapatnak van esélye elhódítani a trófeát, mindegyik együttest remek játékosok alkotják.

Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke emlékeztetett rá, hogy nemcsak most, hanem jövőre is Budapest rendezheti a hatos döntőt. Kiemelte, a 6800 férőhelyből mindössze 900 nem kelt még el, így bízik benne, hogy telt ház, és abban is, hogy jó idő várja a csapatokat.

A szerdai sajtótájékoztatón - amelyen a pénteki elődöntőben érdekelt, címvédő Pro Recco és a sorozatban az idényben még veretlen Olympiakosz képviselői még nem vettek részt - elhangzott, 102 újságíró és mintegy 40 fotós tudósít a döntő három napjáról, amelyet az érintett országok televíziói is közvetítenek.

A margitszigeti Final Six programja:

csütörtök:

a négy közé jutásért:

ZF-Eger - Jug Dubrovnik (horvát) 19.00

Szolnoki Dózsa-Közgép - Barceloneta (spanyol) 20.30

péntek:

mérkőzés az 5. helyért 17.30

elődöntő:

Szolnok/Barceloneta - Olympiakosz Pireusz (görög) 19.00

Eger/Jug-Pro Recco (olasz) 20.30

szombat:

mérkőzés a 3. helyért 19.30

döntő 21.00

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×