eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Több összetartás lesz az Eb-ig

Bernd Storck szövetségi kapitány több összetartást tart majd a magyar labdarúgó-válogatottnál számításba vett játékosoknak a franciaországi Európa-bajnokságot megelőző fél évben.

A német szakember erről kedden beszélt az élvonalbeli klubok tulajdonosai, vezetői és vezetőedzői előtt, akik támogatásukról biztosították a trénert.

A magyar szövetség beszámolója szerint a szakvezető a megbeszélésen megköszönte, hogy lehetővé tették számára a Norvégia elleni pótselejtezőket megelőzően a plusz egyhetes összetartást. Egyúttal hangsúlyozta: ennek óriási szerepe volt abban, hogy végül kettős győzelemmel és Eb-re jutással zárta a párharcot a magyar együttes.

A szövetségi kapitány a válogatottba több labdarúgót adó egyesületek irányítóival a közeljövőben külön is egyeztet majd a nemzeti csapat programjainak megszervezéséről, mivel a tavaszi idény az Európa-bajnokság miatt rendkívül feszített lesz.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke az értekezleten az NB I-gyel kapcsolatban ismertette, hogy a szövetség elnökségének december 8-i ülésén napirendre tűzik a versenyszervezésben alkalmazott összes - fegyelmi-, verseny-, átigazolási-, közvetítői-, regisztrációs kártya-, biztonsági-, infrastrukturális - szabályzat felülvizsgálatát, és elfogadják a 2016/17-es felnőtt versenykiírásokat, hogy legyen elég idő a felkészülésre.

Az elnök ezúttal is jelezte, hogy továbbra is cél a fiatal magyar játékosok szerepeltetése, a különböző támogatási pénzeket pedig hangsúlyozottan az utánpótlásképzés színvonalának fejlesztésére kell fordítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×