eur:
393.17
usd:
367.88
bux:
65949.18
2024. április 24. szerda György

Hat NB I-es klubot büntetett az MLSZ

Hat NB I-es klubot megbüntetett keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a 16. forduló mérkőzéseivel összefüggésben.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a Debrecen-Diósgyőr találkozóval kapcsolatban mindkét klubot - mint visszaesőt - 100-100 ezer forint megfizetésére kötelezi a testület a szurkolók viselkedése miatt.

Ugyancsak a szurkolók másokat megbotránkoztató magatartásáért fizet 50-50 ezret a Budapest Honvéd és az Újpest, valamint a Videoton és a Vasas.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×