INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Fegyelmezetlen volt a szolnoki vízilabda-csapata, de így is nyert

Infostart / InfoRádió
A mérkőzés egyes szakaszaiban fegyelmezetlenek voltak a Szolnok férfi vízilabda-csapatának játékosai, de Cseh Sándor vezetőedző szerint a vendég OSC elleni 8-7-es győzelem alkalmával ez is belefért a Bajnokok Ligája magyar rangadóján.

Hat-három után láttam azt, hogy a csapat úgy érezte, ez a mérkőzés már megvan. Négy perccel a meccs vége előtt 8-4-re vezettünk, tehát ez egy sima, 3-4-5 gólos győzelem lehetett volna. Azt gondolom, hogy a szolnoki csapat egyébként általában meg is szokta ilyenkor ragadni az alkalmat. Most nem voltunk ennyire koncentráltak: kiengedtünk a végén, könnyelműsködtünk, ezzel lett a végeredmény szorosabb - számolt be Cseh Sándor.

Arra azért már nem volt esélyük, hogy kiegyenlítsen az újbudai együttes, hiszen így is 14 másodperccel a vége előtt szerezték a hetedik gólt. Ettől nem tartottam, inkább csak azért voltam bosszús, mert ez egy 3-5 gólos győzelemnek nézett ki a negyedik negyed közepén - mondta a Szolnok vezetőedzője.

Hozzátette: de összességében megértem a játékosokat is. Hiszen nagyon készültünk az Eger ellen a bajnoki mérkőzésre, ott fantasztikusan játszott a csapat: 9-4-re győztünk. Utána pár nappal - amikor már tudják, hogy nagyjából megvan a győzelem - természetesen előfordulhat, hogy egy kicsit kiengednek.

Azt gondolom, hogy azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Szolnok jelen pillanatban talán jobb csapat, mint az OSC, de az OSC is egy nagyon erős csapat, akivel úgy hozza a sors, hogy lépten-nyomon mérkőzéseket játszunk - fogalmazott Cseh Sándor.

Egy éven belül ez volt most a kilencedik találkozó. A legelső döntetlen lett, de azóta nyolc győzelem volt, aminek nagy része többgólos volt. Ha nem is fölényes, de magabiztos győzelmek voltak - emlékeztetett.

Már az is kuriózum, hogy nyolc meccsen megvertük az OSC-t. Természetesen nem várhatom el azt, hogy midig parádés legyen a játék, és mindig sok góllal győzzünk - tette hozzá a Szolnok férfi vízilabda-csapatának vezetőedzőjét.

Hanganyag: Szabó Gergõ

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk