eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Repülőhollandi Eb - Gyengén kezdtek Majthényiék

A 11-szeres világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős a 18. helyen áll a keddi versenynap után az umagi vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságon.

Az erős szél miatt a hétfői nyitónapon nem rendeztek futamot, s a horvátországi esemény honlapja szerint a második napon is csak egyet bonyolítottak le.

Ebben az öt magyar egység közül a Süli András, Papp Dávid duó teljesített a legjobban, kilencedik lett, míg a Gáborjáni-Szabó Gábor, Argay Béla kettős a tizedik, a Ziegler János, Czeizel Balázs páros a 12., a Kardos Antal, Polgár Csaba duó pedig a 28. helyről várja a folytatást a 70 hajót számláló mezőnyben.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×