eur:
388.51
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Kék és sárga a Sauber istálló idei versenyautója

Az eddig megszokottól eltérően kék és sárga színekben pompázik a Formula-1-es Sauber istálló idei versenyautója, amelyet pénteken mutatott be a svájci csapat.

Az elmúlt idényt 1993 óta íródó F1-es története során először pont nélkül záró, pénzügyi problémákkal küzdő csapatban az idei világbajnoki sorozatban a svéd Marcus Ericsson, valamint az újonc brazil Felipe Nasr kap pilótaülést.

A C34 kódjelű, Ferrari-motorral felszerelt versenygép festését egyrészt azért változtatták meg, mert a színekkel a versenyzők nemzetiségére akarnak utalni, másrészt több szponzorral megszakadt az együttműködés.

A Sauber három területre koncentrált az autó fejlesztése során, a lassú kanyarokban leadott teljesítménnyel és a fékezés közbeni stabilitással ugyanis nem voltak elégedettek, mindemellett jobban odafigyeltek a súlycsökkentésre is.

Az istálló közölte, a vasárnap kezdődő jerezi tesztelésen egy olyan autóval vesznek részt, amelynek egyes részei még a tavalyi C33-as modellből származnak.

A világbajnokság március 15-én, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×