eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Póta Georgina indulhat a világkupán

Póta Georgina részvételi jogot szerzett az októberben, Linzben sorra kerülő női asztalitenisz világkupára.

A magyar szövetség honlapjának szombati híre alapján az osztrák városban október 17-19-én tartandó eseményen húsz játékos vehet részt a kontinentális kvóták alapján. Európát heten képviselik majd: hatan az évad során elért eredményeiknek köszönhetően, a román Elizabeta Samara pedig szabadkártyásként állhat asztalhoz. A friss világranglistán 38., Berlinben légióskodó Póta az európai Top 12-n elért hatodik helyével érdemelte ki a meghívást.

A vk-n a rangsor első nyolc helyezettjét kiemelik, a többiek pedig négy háromfős csoportban küzdenek a főtáblára jutást érő első két hely valamelyikéért. A nyolcaddöntőtől egyenes kieséses rendszerben zajlik majd a küzdelem.

A világkupán 2010-ben volt legutóbb magyar szereplő, a Kuala Lumpur-i viadalon Tóth Krisztina vett részt.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×