eur:
389.28
usd:
362.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kovács ötödik a vívás után, Földházi megsérült az öttusa-vb-n

A három döntős magyar közül Kovács Sarolta kezdte a legjobban a pénteki napot, ötödik helyen zárta a vívást a varsói öttusa-világbajnokságon a nők hagyományos versenyében, Földházi Zsófia ugyanakkor sérülés miatt feladta a viadalt.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Földházi a harmadik asszójában szenvedett térdsérülést, amely után még megpróbálta folytatni a versenyt, ám fájdalmai miatt végül visszalépett.

"Sajnos Zsófi nem tud a lábára állni. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lehet a baj, de vagy szalag-, vagy porc-sérülésre gyanakszunk" - mondta a honlapnak Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány, hozzátéve, hogy az egyéniben tavaly Európa-bajnok sportoló majd a hazautazást követően esik át komolyabb vizsgálatokon.

A 2011-ben világbajnoki ezüstérmes Kovács 34 asszójából 21-et megnyert, s ezzel - két vetélytársával holtversenyben - 226 ponttal az ötödik helyről várja a második tusát, a 13.15-kor kezdődő úszást.

A csapat harmadik tagja, Alekszejev Tamara a selejtezőhöz hasonlóan ezúttal sem vívott jól, mindössze 11-szer nyert, s 166 pontot szerzett, így holtversenyben a 29. helyen áll.

A versenyben az orosz Donata Rimszajtye vezet 250 ponttal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×